Το Φροντιστήριο

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Κ. Ιωάννου Γεωργίου λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κυρίας Κατερίνας Ιωάννου Γεωργίου από το 2011. Τα μαθήματα διδάσκονται από προσοντούχους καθηγητές και δασκάλους και ειναι τα πιο κατω:

  • Καθημερινό διάβασμα για παιδιά Δημοτικού
  • Ενήλικες
  • Foreigners: Greek and English lessons

Το φροντιστήριο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου (ΣΙΦΚ). Ώς εκ τούτου όλοι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι οι οποίοι διδάσκουν στο φροντιστήριο είναι πτυχιούχοι και εγκεκριμένοι από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Το φροντιστήριο βρίσκεται στη Λευκωσία, συγκεριμένα στο Καϊμακλί πολύ κοντά στο Γυμνάσιο Παλουριώτισσας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή βοήθεια στους μαθητές μας με οργανωμένα, συστηματικά και προσεγμένα προγράμματα διδασκαλίας έτσι ώστε να επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της μαθητικής τους ζωής. Διδάσκεται στα παιδιά ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να διαβάζουν σωστά και μεθοδικά για την ολοκλήρωση της κατ ’οίκον εργασίας τους, αλλά και το πώς διαβάζουμε για κάθε διαγώνισμα.

Οι γονείς ενημερώνονται συνεχώς για την πρόοδο του παιδιού τους και έχουν συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους δασκάλους ή καθηγητές τους. Δίνονται οδηγίες στους γονείς για το ποια πρέπει να είναι η συμβολή τους έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για να επιτευχθούν οι στόχοι είναι αναγκαίο όλοι, γονείς, παιδιά και καθηγητές/δάσκαλοι να συμβάλουν σε αυτό.

Δίδακτρα: στόχος είναι να μπορεί ο κάθε μαθητής να μετέχει στα μαθήματα για τα οποία χρειάζεται βοήθεια χωρίς το οικονομικό κόστος να αποτελεί εμπόδιο σε αυτό. Γι ’αυτό και παρέχονται οικονομικά πακέτα όταν ο μαθητής παρακολουθεί περισσότερα από ένα μαθήματα. Ειδικές τιμές για τρίτεκνους, πολύτεκνους, άνεργους και χαμηλόμισθους.

Διδακτικό προσωπικό

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Κ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές και δάσκαλοι οι οποίοι εργάζονται σ’αυτό είναι πτυχιούχοι και έχουν άδεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στο διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου εντάσσονται καθηγητές/δάσκαλοι οι οποίοι είναι πτυχιούχοι, έχουν εμπειρία στον τρόπο διδασκαλίας του αντικειμένου τους, διδάσκουν με πρόγραμμα το οποίο ετοιμάζεται από την αρχή της χρονιάς, ενδιαφέρονται για την πρόοδο των παιδιών, γνωρίζουν πώς να χειρίζονται τα παιδιά, είναι πάντοτε πρόθυμοι να βοηθήσουν και αγαπάνε τη δουλειά τους.

Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται με Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού έτσι ώστε μόνο τα παιδιά του φροντιστηρίου να μπορούν να συμμετέχουν στις ενημερωτικές συναντήσεις για την ορθή επιλογή κλάδου στο λύκειο καθώς και της καταλληλότερης επιλογής επαγγέλματος.

© 2022 Ιδιωτικά Φροντιστήρια Κ. Ιωάννου Γεωργίου. All Rights Reserved. Website Designed & Developed by ECONSTRUO DIGITAL